Kupiłem na gwiazdke dla dzieci xboxa i pytanie co musze zrobic zeby grac na piratach. Dzieki
|
Kupiłem na gwiazdke dla dzieci xboxa i pytanie co musze zrobic zeby grac na piratach. Dzieki
Ja bym proponował w twoim wypadku poszukać kogoś kto się na tym zna , bo sam możesz coś zepsuć i konsola pójdzie do kosza . Skoro to nowa konsola to bym przy niej sam nie grzebał bo jest na gwarancji a w przypadku sknocenia przeróbki gwarancja nic ci nie da . Nie jestem ekspertem wyrażam tylko swoje zdanie na ten temat.
A w ogóle to nowa konsola da się "zmodyfikować" ? Bo słyszałem, że z datą produkcji po 07.2011. już się nie da ...
A nie najlepiej podjechać do serwisu który proponuję przeróbki z konsola i zapytać się na miejscu ???
jeżeli jest to nowa konsola, na narazie jeszcze nie ma opcji przerobienia. W trakcie testów jest specjalna PCB którą trzeba wymienić w napędzie. Słowo klucz: c4eva.
Pozdrawiam.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |