Chodzi mi o to aby ktos kto sie zna na rzeczy doradzil mi jakiego kompa najlepiej zlozyc w granicach 2000 zł bez monitora . Chodzi mi o to aby uniusl on Wiedzmina 2 i jeszcze mogl wiecej wyciagnac czekam na propozycje . Pozdrawiam
|
Chodzi mi o to aby ktos kto sie zna na rzeczy doradzil mi jakiego kompa najlepiej zlozyc w granicach 2000 zł bez monitora . Chodzi mi o to aby uniusl on Wiedzmina 2 i jeszcze mogl wiecej wyciagnac czekam na propozycje . Pozdrawiam
moj za ~1500
athlon x2 3.2
płyta gigabyte
4 gb ramu
grafa radek hd 5770 choc podobno hd 4850 podobne ma parametry i tanszy jest choc wiecej pradu zrzera
dead space 2 idzie na full hd bez ani 1 zwiechy wiec i wiedzmin pujdzie
Ja na najbliższe 4 lata zaraz ci powiem ile wydałem 4500 zł sam blaszak bez napędu dvd za to rasowe chlodzenie procka za 200 albo 300 i ramu 8GB
Powiem ci że jesli by się popieścić z windą to by było cacuszko szkoda że nie mam dysku ssd bo winda sie wczytuje jak w kazdym innym kompie hdd nie wyrabia
Dami sam składałem tygrysowi tego pc i powiem ci, że wiesiek 2 pójdzie na średnich albo wysokich detalach ;]. Wielu ludziom z dobrymi pc tnie bo mają włączone uberpróbkowanie i wtedy jedna tekstura musi być kilkakrotnie przetwarzana ;]. Wyłączasz tą opcje, różnicy w grafie prawie wgl nie ma ale za to w płynności gry jest ogromna....Cytat: Napisał tygrys
moj za ~1500
athlon x2 3.2
płyta gigabyte
4 gb ramu
grafa radek hd 5770 choc podobno hd 4850 podobne ma parametry i tanszy jest choc wiecej pradu zrzera
dead space 2 idzie na full hd bez ani 1 zwiechy wiec i wiedzmin pujdzie
na tym to na minimalnych ustawieniach sobie pograsz. Zaraz coś wymyśle.
EDIT/// Poza tym wiedźmin 2 jest jak na razie koszmarnie zoptymalizowany. wyjdzie trochę patchy i będzie git
To musisz mi powiedzieć co ma w nim być. potrzeby jest ci napęd dvd i obudowa? Chcesz mieć dodatkowy cooler czy wystarczy ci boxowy?
Bez dvd, obudowy (to możesz wyciągnąć ze starego kompa) i bez coolera.
Ram: GoodRam 4GB 1333MHz CL9 139zl
Dysk twardy: Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F3 139zl
Procesor: AMD Phenom II X4 955 Black Edit /3.2GHz, 125W, AM3, BOX, rev. C3/ 390zl
Karta graficzna: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC 1GB DDR5 /256bit/ 2xDVI/HDMI 830zl
Zasilacz: OCZ StealthXStream2 600W 239zl
Płyta główna: Asus M4A88T-V EVO /AMD 880/ 320zl
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |