|
Ile dałeś za swojego ? Podaj podzespoły
Nie czytałem specjalnie nic o 560 ale podobno dobra i cieplutka Teraz może bym i 560 wziął ale nie żałuje bo i po co mi to Jak już wspomniałem keidyś się dokupi drugiego 460 i będzie miodzio
Ja na benchmarku mam wypisane
[v]CoolerMaster HAF 922
[v]Seasonic S12 II 620W Bronze (SS-620GB)
[v]Intel Core i5 760 (OC 4GHz)
[v]Asus P7P55D-E Pro
[v]Kingston HyperX 4x2GB DDR3 1600 MHz
[v]Samsung 1TB 32MB HD103SJ
[v]Noctua NH-D14
[v]Gigabyte GTX 460 SOC
Samsungi polecam jako magazyn danych ale ten konkretny jest bardzo wolny jeśli chodzi o wczytanie wszystkich danych podczas startu systemu. Okropnie wolny ! Spowalnia całego kompa
Podczas kręcenia proca ramy mi skoczyły do prawie 2000 ale skręciłem i nie pameitam ile teraz mam
Ostatnio edytowane przez Michalexis ; 20-05-11 o 14:50
Pewnie dojdziesz do $ bo ja spokojnie mógłbym jeszcze trochę podskoczyć ale po co go męczyć
Bo to bardzo solidny zestawik i jeszcze niedawno bardzo modny nie było lepszego
Plany na najbliższy czas to kupicdysk SSD na system wentylator na boczek i wymienić agrowluknine na jakas delikatniejsza tkanine w roli filtra (z boku i na dole obudowy nie ma filtrow przeciw kurzowych)
Ja tam męczę sie z odpaleniem wieśka 2 ;p. Na xp nie da się grać ale podejrzewam że to wina systemu i próbuję odpalić na 7 gamer edition bo niestety na normalnej 7 wywala mi kod błędu 43 nie ma zainstalowanego sterownika do karty lub działa nieprawidłowo ^^. Karta nie jest uszkodzona bo na xp hula ;] a na 7 po formacie przestala dzialac ;/. Ponowne formaty nie pomogly ale rozgryze to w końcu xD
EDIT/// Na szczęście kochana siostrzyczka ma za miech komunie to jak coś to przeboleję ten miesiac a potem złoże jej wypasionego pc bo chce sobie kupić i pogram sobie w wieśka
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości) |
Tagi dla tego wątku |