A tutaj temat założony szczególnie na rozmowy o firmie Marvel i Dc Comics.
|
więc może ja zacznę ^^??
Jak wam się podobał film The avengers ktoś oglądał to?? ja byłam w kinie i powiem że było fajnie a szczególnie niektóre sceny o halku i iron manie jego teksty mnie rozbawiają
No ja akurat nie widziałem ... ale opowiadaj , mozliwe ze zachęcisz !
Jak zawsze zachęcam ^^, może dam listę z marvela na tym grupach społecznych?? itp ja mam to na takiej stronce znaczy na wirtualnym dysku jak by co ooo albo widzieliście film stary o Nick Fiury?? taki sobie film muszę przyznać ...
chodzi ci o ten z 98' z Hasselhoffem ? czy moze jeszcze starszy ? bo ten akurat to nic ciekawego , już lepiej oglądało mi sie Ghost Ridera chodź to także niewypał moim zdaniem ... gdyby nie Cage film przeszedłby bez echa
Jeżeli chodzi o adaptacje komiksów to np. co jakiś czas wracam do Punishera z 2004 roku , trylogia Spider-man'a mi sie przejadła już ... ale lubiłem , Hulk z 2003 roku ... nadal lubie wrócic do tego filmu , mam sentyment do roli Eric'a Bany jak Banner'a , z 2008 roku także nie był zły ... z Edziem Nortonem ale nie przebił . Jest jeszcze duzo filmów których nie wymieniłem , ale po co sie spieszyć . Teraz twoja kolej !
Nieźle ja prawie wszystkie widziałam z marvela chyba oprócz Blade za straszny dla mnie, co do filmów to wracam na oglądanie iron man szczególnie pierwsza cześć jak się uczył latać w zbroi ^^ i po patrzeć o aktorze, co nim gra jak czytałam o nim to trochę było mi go smutno, co do spider-man to lubię aktora tego starego, co grał w trzech częściach niż ten, co teraz gra a ty, co sadzisz o nowym spider- manie, co ma wyjść??
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości) |
Tagi dla tego wątku |