Jak chcesz to mogę ci dać ;p mam trochę jako kolekcje, ale na pw hehe
Widziałeś wszystkie części Batmana ^^??
|
hihi ... no wszystkich napewno nie , sporo jest tego ... myśle że widziałem co najwyżej animacje kinowe , i te które wyszły na DVD
za to mam praktycznie wszystkie wydania komiksów w cbr tak od 1990 po dziś dzień
Batman ... poza tym sporo zeszytów Spiderka , reszta to juz inna bajka bo numery z cyklu Sin City , 300 , Resient Evil i takie tam .
Star Wars , raczej mało uwagi poświecam tej serii .
Nieźle ^^ ja mam puzzle spider-man ;p i takie tam oo wiesz najfajniejsze są karty z marvela ;p
Co do star wars to też lubię ostatnio ogladałam serial animowany tego obi-van kenobi jest fajny jak dla mnie
Co myślisz o Gost Raider?? Jak dla mnie to nie wiem fajne fabuła i efekty tylko coś mi nie pasi muszę zobaczyć 2 tego hym..
Ghost Rider , no nie wiem ... komiks był naprawde spoko , film jedynka kicha kompletna ... jak wiesz , i tu nie tylko Cage zawalił sprawe , bo po całosci to dno . Czesc druga , nie wypowiadam sie bo nie chce psuc zabawy ... sama ocenisz .
A z SW to Jar Jar Binks i tak nie do pobicia , i mistrz jeszcze Joda wymiatał .
W sumie wiem tyle ile ogladałem , a sam nie lubie słyszec o tym co , jak , kiedy ... zanim obejrze , wiem tylko tyle ile widziałem ... no akurat tego nie widziałem . , ale zaufam twojemu gustowi , i zobacze film .
Wiesz ... no chyba jednak widziałem , chodzi o film z Jim Carrey'em , eee ... 'Stanley Ipkiss' chyba sie nazywał ... no widziałem , widziałem jezeli to to .
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości) |
Tagi dla tego wątku |