1.Kobieta na imprezie i widzi atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi: "Słyszałem, że jesteś świetna w łóżku" - To jest uznana marka, czyli Branding
2.Kobieta na imprezie widzi atrakcyjnego faceta, podchodzi i mówi: "Jestem dobra w łóżku", następnie pokazuje mu jeden sutek lub całą pierś. To jest Merchendising.
3. Kobieta na imprezie widzi atrakcyjnego faceta, wstaje, poprawia ubranie i fryzurę, podchodzi, stawia mu drinka. Mówi mu, jak ładnie pachnie oraz zachwyca się jego garniturem. Napomyka, jak dobra jest w łóżku. To się nazywa Public Relations.
4. Kobieta na imprezie widzi atrakcyjnego faceta, rozpoznaje go, odświeża mu w pamięci znajomość i pyta: "Pamiętasz, jak dobra jestem w łóżku?" To się nazywa Customer Relationship Management (CRM).
5. Kobieta na imprezie widzi atrakcyjnego faceta, prosi go o numer telefonu, następnego dnia dzwoni i mówi: "Jestem dobra w łóżku". To z kolei jest Telemarketing
6. Kobieta na imprezie z przyjaciółmi, widzi atrakcyjnego faceta, jeden z jej znajomych podchodzi i mówi: "Tamta laska jest świetna w łóżku". To jest Reklama.
7. Kobieta na imprezie widzi atrakcyjnego faceta, podchodzi i mówi: "Jestem dobra w łóżku". To jest Marketing Bezpośredni.
A Męski marketing ?1. Podchodzisz do laski na imprezie i mówisz: "Jestem fenomenalny w łóżku, potrafię spędzić całą noc kochając się bez przerwy." To nazywa się Nieuczciwa Reklama i jest karane w większości krajów UE.