Wątek: Kobiecy marketing

Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1
  1. #1 Kobiecy marketing 
    Pozytywnie zakręcona

Awatar Limonka
    Podziękował/a
    668 razy
    118 podziękowań za 40 postów
    Siła reputacji
    57
    1.Kobieta na imprezie i widzi atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi: "Słyszałem, że jesteś świetna w łóżku" - To jest uznana marka, czyli Branding

2.Kobieta na imprezie widzi atrakcyjnego faceta, podchodzi i mówi: "Jestem dobra w łóżku", następnie pokazuje mu jeden sutek lub całą pierś. To jest Merchendising.

3. Kobieta na imprezie widzi atrakcyjnego faceta, wstaje, poprawia ubranie i fryzurę, podchodzi, stawia mu drinka. Mówi mu, jak ładnie pachnie oraz zachwyca się jego garniturem. Napomyka, jak dobra jest w łóżku. To się nazywa Public Relations.

4. Kobieta na imprezie widzi atrakcyjnego faceta, rozpoznaje go, odświeża mu w pamięci znajomość i pyta: "Pamiętasz, jak dobra jestem w łóżku?" To się nazywa Customer Relationship Management (CRM).

5. Kobieta na imprezie widzi atrakcyjnego faceta, prosi go o numer telefonu, następnego dnia dzwoni i mówi: "Jestem dobra w łóżku". To z kolei jest Telemarketing

6. Kobieta na imprezie z przyjaciółmi, widzi atrakcyjnego faceta, jeden z jej znajomych podchodzi i mówi: "Tamta laska jest świetna w łóżku". To jest Reklama.

7. Kobieta na imprezie widzi atrakcyjnego faceta, podchodzi i mówi: "Jestem dobra w łóżku". To jest Marketing Bezpośredni.

A Męski marketing ?

1. Podchodzisz do laski na imprezie i mówisz: "Jestem fenomenalny w łóżku, potrafię spędzić całą noc kochając się bez przerwy." To nazywa się Nieuczciwa Reklama i jest karane w większości krajów UE.
    Odpowiedz z cytatem  

2. 2 użytkowników podziękowało użytkownikowi Limonka za ten post:

Firewolf (04-01-13), HouseMD (06-01-13)

Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów