Podryw na psa ? Hm jak w bajkach czy filmach xD Tylko... dlaczego zazwyczaj jak idzie jakaś dziewczyna i jestem na spacerze z psem to pies zaczyna.... się załatwiać x.x Te psy mają w genach załatwianie się jak ktoś przechodzi xD
|
Podryw na psa ? Hm jak w bajkach czy filmach xD Tylko... dlaczego zazwyczaj jak idzie jakaś dziewczyna i jestem na spacerze z psem to pies zaczyna.... się załatwiać x.x Te psy mają w genach załatwianie się jak ktoś przechodzi xD
Najważniejsze panowie to mieć ODWAGĘ. to jest Twoje 50% sukcesu nie wydukując nawet słowa cześć to nawet śpiącej sowy nie poderwiesz. Reszta to pozytywne nastawienie, muzyki której słuchasz (uwierzcie to ważne, spróbuj wobrazić sobie metalowca w jednym pomieszczeniu z fanem disco polo) i własny indywidualny styl
Hmm osobiście nie należę do żadnych subkultur i nie mam zamiaru upodabniać się do kogoś, muzyki słucham praktycznie każdej, począwszy od klasycznej, poprzez metal/rock a skończywszy na techno/trance/dubstep/DnB...tylko za rapem nie przepadam :x
Gówno prawda! W przedszkolu miałem wszystkie laski jak przynosiłem jakiś lektroniczny pierdolnik
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |