hm . najlepsze wzięcie jest jak facet spaceruje samotnie z dzieciaczkiem . ;D - ja spaceruje czesto z chrześniakiem, aktualnie 2letnim i . . wzięcie jest ponad norme . ;D
|
hm . najlepsze wzięcie jest jak facet spaceruje samotnie z dzieciaczkiem . ;D - ja spaceruje czesto z chrześniakiem, aktualnie 2letnim i . . wzięcie jest ponad norme . ;D
Heh ty czy chrześniak? :-P wystarczy nie siedziec ciągle w chacie przed kompema zawsze a coś się zahaczy
a co do wygladu jak to mowia kazda potwora znajdzie amatora wystarczy bym zadbanym czystym i bedzie git
Kumpela w moim wieku ma 10-cio miesięcznego potwora i czasem go wyprowadzam więc mogę potwierdzić, że to działa ;D jestem jak najbardziej zadowolony
Ale jedyne co mnie w tym wkurza to to, że 90% dziewoj/kobiet które podejdą, zwracają mi uwagę: "Nie za grubo/cienko ubrany?" xd
A jak poderwać dziewczynę? Na poczucie humoru
Kod:http://www.youtube.com/watch?v=bVbipR_nUlg&feature=related
wystarczy mieć poukładane w głowie nic poza tym. Co z tego że bedziecie śliczni jak będziecie egoistami z którymi nie da sie żyć???
@mccn: zazdrościć! I podziwiać jednocześnie. Mnie by się nie chciało jeździć 600 km. Choć nie powiem, jeszcze kilka miesięcy była taka osoba, dla której chciałem pokonać 640 km.
Moim zdaniem nie ma sposobu...
trzeba być sobą i jak w piosence Golców
"OD CHEMII SIĘ WSZYSTKO ZACZYNA
BO WSZYSTKO CHEMICZNY MA SKŁAD
ODDAJMY JEJ POKŁON BO WIELKI
W HISTORIE LUDZKOŚCI MA WKŁAD
BEZ CHEMII NIE BYŁOBY CIEBIE
BEZ CHEMII NIE BYŁOBY MNIE
TO ONA OD WIEKÓW WCIĄŻ SPRAWIA
ŻE SERCE DO SERCA SIĘ RWIE "
musi zaiskrzyć miedzy X a Y a resztę to czas pokarze...
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |