No to jak w temacie ile mieliście na blacie jadąc samochodem ?
jadąc sam opelkiem astra 1.6 w benzynie (90 KM) 150 km/h - na więcej odwagi nie miałem, a jeszcze do podłogi brakowało
jako pasażer golfem III 180 km/h
|
No to jak w temacie ile mieliście na blacie jadąc samochodem ?
jadąc sam opelkiem astra 1.6 w benzynie (90 KM) 150 km/h - na więcej odwagi nie miałem, a jeszcze do podłogi brakowało
jako pasażer golfem III 180 km/h
Mam nadzieje że przy tym szpanie jak coś pójdzie źle to sam się zabijesz a nie innego uczestnika !!!
Taki jeden cfaniak, ok 3 lat temu; ścinał zakręt i prosto w****** we mnie - banda kretynów.
(Nie muszę mówić że znalazłem się w szpitalu ze wstrząśnieniem mózgu, złamaniem żeber - szczęście że sam golfem byłem).
SEAT Leon 1.9TDI 90KM 185km/h autostrada w Niemczech gdzie byłem kierowcą z 3 dorosłymi pasażerami i pełnym bagażnikiem. A najszybciej to jako pasażer też w Niemczech 230km/h Fordem Mondeo ale nie pamiętam w jaki silnik był wyposażony wiem tylko ,że to Deasel. Mam jeszcze inny rekord 175km/h Deawoo Lanos z silnikiem 1,6 106KM i tu jechałem z pełnym bagażnikiem i 3 pasażerami. Poza tymi trzema wygłupami trzymam się prędkości dozwolonych i rozsądnych.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |