heheh ...kącik spotkań, dobre to zakładajcie tematy: "kobiety single" i "faceci single"
|
Idealny partner ..... kiedy tańczy jak mu zagrasz , kiedy kładzie Ci u stóp cały świat , kiedy zostawia wszystko i wszystkich dla Ciebie ..... do momentu kiedy nie dowie sie że robisz go w ***ja
.....to z osobistego doświadczenia
Dziękuję za uwagę .......
stanley1979
..Kochać Kobiety, to nie taka trudna rzecz, kochać je za wady i zalety .... i za zajebisty seks (heh, tu bym powiedział że zajebisty seks zawsze oferują faceci - bo w końcu kto się musi napracować żeby było przyjemnie obojgu partnerom??)
Wracając do tematu, aż ciężko mi nie zacytować wypowiedzi jednej z dziewczyn:
Można by powiedzieć że jest to wyidealizowany ideał faceta
Niestety moim zdaniem (czyli męski głos) podpowiada mi że nie ma takich facetów jakimi zasugerowała się "la_vanigilia", podejrzewam że może jak by się trzymało takiego faceta w zakładzie zamkniętym (nie psychiatryku) w obecności samych kobiet - które by go "wyidealizowały" i podpowiadały co i jak w tych sprawach to myślę że znalazłby się taki osobnik. Ale jak znam facetów to po pewnym czasie by się zbuntował i powiedział: NIE! MAM DOSYĆ! ODCHODZĘ!
Obraz mężczyzny w oczach kobiet różni się od ideału kobiety w oczach mężczyzn:
Ten typ jest mocno seksistowski - dlaczego? Dlatego że facet w podstawowych aspektach nigdy nie wymieni cechy: błyskotliwa, odpowiedzialna, ciekawa życia. Ogranicza się to do tego że facet jako osobnik płci męskiej szuka partnerki do korzyści seksualnej. Aby sobie ulżyć.. Niestety drogie Panie - taki jest świat i nie da się zmienić faceta nawet w 30% (mimo że wiele kobiet się z tym nie zgodzi ale taka jest prawda - bo jak zmienić psychikę i zachowania kogoś kto już ma wypracowaną osobowość - którą tak myślę wypracowała mama i tata - czyli dwie skrajności mama uczy miłości a ojciec że nie ma lekko w życiu i trzeba zap***dalać)
Drogie Kobiety ZAPAMIĘTAJCIE raz na zawsze
jakby kobiety były choć trochę inteligentne (czasem się takie zdarzają, więc się niech żadna tu nie obraża, bo może właśnie jest ta inteligentną) i odpuściły trochę z swoich wymagań (jak dla mnie to to wysportowany i podróżnik, z tego przykładu co yangwie podał) to by nie narzekały że nie mają odpowiedniego faceta, a jakby faceci zaczęli patrzeć na coś innego niż cycki albo tyłek to też było by lepiej
Współczesny mężczyzna to człowiek zapracowany. Spędza co najmniej dziesięć godzin w pracy. W domu ma czas tylko na sen. Wszystko po to, aby zapewnić swojej rodzinie jak najlepsze warunki życia. Zapomina przy tym, że niekiedy ważniejsze od wykwintnej kolacji w najdroższej restauracji, może być wspólne wypicie herbaty przy kuchennym stole. Współczesny mężczyzna dba o siebie. W przeciwieństwie do swojego ojca i dziadka depiluje sobie włosy pod pachami i używa kremu nawilżającego do twarzy. Próbuję wyzwolić się z określenia brzydka płeć. Czy aby napewno tak jest ?prawdaWspółczesny mężczyzna to człowiek zapracowany. Spędza co najmniej dziesięć godzin w pracy. W domu ma czas tylko na sen. Wszystko po to, aby zapewnić swojej rodzinie jak najlepsze warunki życia.
..to mu przypomnijcie MATERIALISTKI !!!Zapomina przy tym, że niekiedy ważniejsze od wykwintnej kolacji w najdroższej restauracji, może być wspólne wypicie herbaty przy kuchennym stole
totalna bzdura i nie rozumiem celowego obrażania przodków wspolczesnego mena? - czy pachnące gówno przestanie byc gownem? pachnaca i wydepilowana kobieto?czy depilacja brasil zwana tez chyba hollywoodzką zmienia wzajemne uczucia ? sorry ale chyba kazda ciota tak ma ,dla mnie MEN is MEN- blondynki! - ogarnijcie sie .Współczesny mężczyzna dba o siebie. W przeciwieństwie do swojego ojca i dziadka depiluje sobie włosy pod pachami i używa kremu nawilżającego do twarzy. Próbuję wyzwolić się z określenia brzydka płeć.
edit/
14 lutego znów bedzie Was brało Kobiety,- co? ...najlepiej w uj prezentów i dom ogarnąć
Ostatnio edytowane przez behapowiec ; 11-01-15 o 12:54
haha fajnie kolego napisałeś14 lutego znów bedzie Was brało Kobiety,- co? ...najlepiej w uj prezentów i dom ogarnąć
idealny partner to taki co będzie ciebie kochał (w prawdziwości znaczenia tego słowa) i robił to wszystko co z tym słowem jest związane, ale oczekuje też wzajemności , jeśli będzie między wami miłość nic więcej wam nie trzeba
ale im więcej się stara tym z tego nic
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości) |
Tagi dla tego wątku |