Jaka powinna być ? czy sa takie ? zapraszam Panów do dyskusji
|
Jaka powinna być ? czy sa takie ? zapraszam Panów do dyskusji
..No to chyba juz po dyskusji
bezkonfliktowa, całuśna, ciepła, dowcipna, inteligentna, kochająca, miła, niezależna, odpowiedzialna, otwarta, przyjacielska, przyjazna, punktualna, romantyczna, spontaniczna, uprzejma, wrażliwa, wyluzowana, zabawna, zdecydowana, żądna przygód, towarzyska, zakręcona .....
taka powinna być.....
szczerze??? nie spotkałem takiej ....
Ciągłe buzi buzi buzi buzi
Chłopie... Nawet gdyby była kiedyś taka jak opisałeś i tak byś się oglądał za innymi. A ta wybrana by ci się znudziła.
Limonko, wydaje mi się że na tym akurat forum nie znajdziesz zbytnio rozmówców na taki temat. Wystarczy spojrzeć na przerośnięte stopki i avatary wielu posiadaczy kont i zabawy, w których tu biorą udział. Jeszcze duże fiu-bździu w głowie i przerośnięte ego.
A odpowiadając w końcu na pytanie - wydaje mi się że kobieta dochodzi do ideału pomiędzy 25 a 35 - już wie ile jest warta i potrafi to wykorzystać, a jeszcze dużo może he he...
Panie vipcioo czy jak Ci tam .....
mam drugą połowe, mam fantastyczną córkę....
ideał???? jest jak atlantyda ......
prosze to przemyśleć i nie obrażać mi ludzi na forum
pozdrawiam......
związek między kobietą a mężczyzną to sprawa rozwojowa ... zawsze...
poświęcenia , ustępstwa , jeżeli nam zależy na drugiej połowie to potrafimy sie zmienić tak aby
było jak najlepiej prawda????
słowo o forum.... po to jest min. żeby dobrze sie bawić....
pozdrawiam wszystkich ..... bdb temat Limonka reputka dla Ciebie
Ostatnio edytowane przez stanley1979 ; 23-07-11 o 13:44 Powód: przemyślenie tematu
Vipcioo przecież to tylko zabawa każdy pisze o swoich spostrzeżeniach, bądź doświadczeniach życiowych..
moje zdanie na ten temat ...wiadomo, że ideał nie istnieje, nikt nie jest idealny ... nie szuka się ideału znajduje się tą 2 połowę i .....
co do kwesti wieku hi hi ..... oj może może
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |