pierwsza gra była jeszcze na miodowym monitorze " Prince of Persia "
i dźwięk z głośnika systemowego
|
Ja jak miałem amigę to pierwsze 2 gry które utkwiły mi w pamięci bo katowałem te gry do oporu: canon of fortune i raptor. Na pc zarzynałem setllersów I jeszcze pamiętam na dyskietki było później mortalka pykałem i potem wiele i wiele innych gier.
quake 1 to było coś tera można se wsadzić te fpsy coda czy moha to jest zajebista giera. dał bym all żeby w to zagrać na starym kompie
Ostatnio edytowane przez Joker ; 31-08-11 o 08:20
Na PC to grać zacząłem w Tysiąca na Kurniku.Nie jest to typowa gra od której pewnie Wy zaczynaliście ale to 1 gra w którą grałem na kompie i wciągneła mnie bez reszty.... Póżniej trochę NFS Underground.Ktoś się może nie zgodzić ale jeśli chodzi o typowe gry to dla mnie od tego są konsole.
kurde. na moim 1 własnym kompie to zeusa meczyłem po nocach..a potem fife chyba 2002
wcześniej no to była fifa 98, jakies pokemony z emulatora, dragoon ball, RPG którego nazwy niepamietam i strategia której tez nazwy juz niepamietam ale chetnie bym w nia pograł. coś jak anno.. ale z cesarstwem rzymskim. i nie był to cezar
far cray 1
To tak:
ZX Spectrum-gierka Bomber Jack
Atari 65 xe- gierka Cobra
Amiga -gierka North & South
PC - gierka Taxi i Cesar
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |