Dawajcie tytuły w, które graliście i naprawdę są godne polecenia.
|
Łatwiej by było gdybyś napisał jakie gatunki gier cię interesują, a do tego każdy ma inne gusta.
Do tego mogłeś napisać jaki masz firmware i czy sprawny napęd masz w konsoli to bym polecił tylko takie, w które mógłbyś zagrać.
1) Uncharted 1, 2, 3 (moim zdaniem najlepsza seria gier na ps3, co do 3-ki to chyba graficznie już więcej z ps3 nie da się wycisnąć)
2) X-Men Origins: Wolverine
3) The Elder Scrolls V: Skyrim (moim zdaniem najlepszą częścią był Morrowind, ale nie ma tej części na ps3)
4) Star Wars: The Force Unleashed 1, 2
5) God of War (wszystkie 5 części)
6) Metal Gear Solid (wszystkie 5 części - 3-ka moim zdaniem najlepsza, 4-ka najgorsza bo odbiega grywalnością od części 1-3, za dużo strzelania, a za mało kombinowania, w peace walker jeszcze nie grałem, ale po gameplay'u widać, że podobna do pierwszych części)
7) Resident Evil 1-5 (pierwsze trzy części wypas, 4 i 5 taka sobie, moim zdaniem niepotrzebnie zmienili gatunek gry z horror survival na grę akcji)
8) Heavenly Sword (fajna sprawa kierowania rzucanymi obiektami z wykorzystaniem czujnika ruchu w padzie dualshock 3 sixaxis)
9) Final Fantasy (całą seria, na ps3 chyba można zagrać w części od I do IX)
10) Devil May Cry 4 (bo z tego co się orientuję to tylko na część wyszła na ps3)
11) Mass Effect 1, 2 (premiera 3-ki - 6 marca 2012, )
12) LittleBigPlanet 1, 2 (szczególnie polecam grę w kilka osób)
13) Syphon Filter 1,2,3 (PSN)
na pewno jeszcze pominalem kilka dobrych tytulow, ale juz nic mi nie przychodzi do glowy.
Wiele osób na pewno nie zgodzi się z moją oceną gier, ale tak jak już mówiłem są gusta i guściki.
stalker cała seria, crysis 1,2,farcry2,fear cała seria,
commandos 2 on jest na ps2 ale ps3 obsługuje gry z 2
Tom Clancy's H.A.W.X. i jakieś Splinter Cell
The Godfather 2
Assassin's Creed 1 bo 2 i reszta są do kitu
Batman: Arkham Asylum i Arkham City
a więcej nie pamiętam bo było ich tyle że głowa mała
Ostatnio edytowane przez Joker ; 18-02-12 o 14:50
Przypominam, że to dział PS3, a większość z ostatnio polecanych gier w ogóle nie wyszła na ps3
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |