Witam panowie i czekam na propozycje .... Co nas facetów denerwuje u naszych pań.
Zaczynamy...
może na początek standard...
pełna szafa fajnych ciuszków iiiii????
"...no i co ja mam ubraaaaać????"......"nie idziemy" i foszek.....
|
Witam panowie i czekam na propozycje .... Co nas facetów denerwuje u naszych pań.
Zaczynamy...
może na początek standard...
pełna szafa fajnych ciuszków iiiii????
"...no i co ja mam ubraaaaać????"......"nie idziemy" i foszek.....
55 par butów, a ona chce ciągle nowe i nowe, a ze starymi nic nie robi, tylko konspiruje gdzieś po szafach "Te już są stare, tamte schodzone [a jak nówki wyglądają] a w tamtych nieładnie wyglądam..."
Tak, tak, dokładnie o tym mówię Stanley
Albo gdy w końcu, za którymś razem zdała na prawko, się bardzo ucieszyłem, ale potem się okazało, że do garażu wjechać nie umie, co dla mnie jest b. proste. Za każdym razem, gdy skądś wraca, zostawia samochód na środku podwórka i mówi, żebym wprowadził go do garażu.
Strasznie denerwujące, szczególnie, gdy jestem zmęczony po pracy
Albo gdy potrafią siedzieć godzinami w toalecie, a gdy ja wejdę tylko na chwilę, to wrzeszczą, że siedzę godzinami A jak chcesz powiedzieć, że tak na prawdę to ona siedzi godzinami, to robi wielką awanturę
Michał wchodzicie razem i po problemie
No nie wiem moja luba taka nie jest Co do ubierania to nei wie co ubrać ale to nie problem bo sobie umiemy z tym poradzic
Gorsze jest to że musi być umalowana zawsze sie spoznia i ciagle jej cos dolega o jakies pierdoly sie czepia jak pytam pol godziny o oc jej chodzi to mowi o nic wgl sie nie opdzywa a potem przez esa sie dowiaduje albo nei dowiaduje i za 2 dni juz mozna normalnie pogadac
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |