Proszę bardzo:
|
Proszę bardzo:
Maximus wiec tak avek nie bardzo jakoś mnie nie zachwycił może inne kolory czy cos a za to sygna zostaje bez zmian taka mi sie podoba.
Avek jakis inny...
Podpowiedz... Avek moze byc jakis diaboliczny tzn w stylu z piekła rodem grrr...
Ostatnio edytowane przez losmanos ; 17-01-11 o 16:33
Ja też bym prosił o avka i sygn takie standardowe wymiarki jeżeli by coś mogło byc z architekturą
Ja bym poprosił o sygna o tematyce klocków LEGO Technic (koniecznie), w standardowych wymiarach. Coś w deseń mojego avatara, ale nie to samo. Co do kompozycji, to zdaje się na Waszą twórczość i umiejętności. Z góry dziękuję.
Witam, proszę o zrobienia mi tego avka w wymiarach 150x150 i 100x100...Jeśli się da to można przekręcić go na prosto tak jak powinien być a nie pod kątem. Ważne żeby był czytelny napis, w rozm. 150x150 powinien być czytelny, gorzej z tym mniejszym, liczę na waszą pomoc
Witam! Mógłby ktoś zrobić mi avka o rozmiarze 250x250, tematyka muzyka, napis na avku: DJ $kydow. Byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dzięki!;-)
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |