Witam....
Po raz drugi zwracam się do was użytkownicy tego zacnego forum o pomoc. Konkurs polega na oddawaniu głosów na zdjęcie ( link poniżej )
>>>>>>Głosowanie w plebiscycie - Dzień Matki z Tygodnikiem Pilskim - NaszeMiasto.pl<<<<<
Głosy można oddawać na trzy sposoby:
- Można przez portal naszemiasto.pl. Każdego dnia na jedno zdjęcie można oddać pięć kliknięć, każde kliknięcie to jeden głos.
- Na zdjęcia można głosować też poprzez Facebook: jeden głos z facebooka to 4 punkty. W ten sposób codziennie można zagłosować pięć razy.
- Można też wysyłać sms-y: jedna wiadomość to 10 punktów. Sms-y wysyłamy na numer 72355 (koszt 2,46 zł z VAT), a w treści wpisujemy kod, który znajduje się przy zdjęciu mamy.
Edycja pierwsza cieszyła sie sporym zainteresowaniem LINK: EDYCJA Nr.1 nagradzałem was 700pkt za każdy oddany głos , teraz stawkę podbijam do 1400PKT!!! Kto zagłosuje i doda post w tym temacie -dostanie je. Pamiętaj nie jednorazowo!
Głosowanie trwa do 26 maja, do godziny 10.59. więc czasu nie wiele a jest sporo do narobienia... Liczę na panów z 1 edycji że znowu pokażą co potrafią
PS.
Mogę przekazywać pkt więc się nie martwcie!
Sądzę że jest jak ostatnim razem jedno IP co 24h ( ale wiem że macie na to sposób )