kolumbiana
|
kolumbiana
Czwarte zdjęcie - podpowiedź dodane
a co to za film Kolumbiana ?
Colombiana
Ostatnio edytowane przez oldmblo ; 29-11-12 o 20:13
Piąte zdjęcie - podpowiedź dodane
Colombiana
Prawidłowy tytuł filmu to oczywiście: Colombiana
Tak naprawdę to nie powinnam uznać odpowiedzi typu: Kolumbiana czy Columbiana, ponieważ z prawidłowym tytułem nie mają nic wspólnego Prawidłowy jest tylko i wyłącznie Colombiana - nie ma oficjalnego tłumaczenia (niektórzy nawet po 2x napisali źle ). Wyjątkowo uznaję jednak wasze odpowiedzi, ponieważ w tym konkursie chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę, a zakładam, że odgadliście, o który film chodzi Mam jeszcze tylko taki mały apel do tych, którzy przepisują odpowiedzi od poprzedników - sprawdzajcie przynajmniej prawidłową pisownię tytułu
I jeszcze jedno - czytajcie dokładnie zasady - odpowiedź oldmblo (post #23) biorę pod uwagę tylko dlatego, że widziałam post przed edycją - gdyby nie to - byłaby dyskwalifikacja... (pkt 8 zasad). Poza tym dwie odpowiedzi zostały napisane po terminie (godz. 24.00) (usunięte).
Punktacja i podział nagród za VI Etap przedstawia się zatem następująco:
1) pele2 - 4 pkt specjalne + 200 MB + 4 pkt reputacji;
2) cimek8, wariat2008, navigator221 - 3 pkt specjalne + 200 MB + 3 pkt reputacji;
L@ma - 3 pkt specjalne + 5 pkt reputacji
3) oldmblo - 2 pkt specjalne + 200 MB + 2 pkt reputacji
4) Exoder - 1 pkt specjalny + 2 pkt reputacji
Bonus 500 MB transferu otrzymuje zatem pele2
Nagrody przekazane
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |