Dołączony do ekipy
|
jestem w grze
Chętnie bym zagrał, ale w Fantasy Premier League. Emocje cały rok włącznie z Christmas Time i dużo ciekawiej.
Krivy wiem i mam w planach Fantasy Premier League ale od nowego sezonu. Jeśli dalej się będę zajmował konkursami, to jest duża szansa, że będzie taki konkurs. No i oczywiście jeśli znajdą się sponsorzy, żeby było na nagrody przez cały sezon, to są duże ilości GB, ale pomyślimy o czymś takim.
No i nie wiedziałem jakie będzie zainteresowanie tego typu konkursem. Jeśli ta edycja się sprawdzi to szanse następnych tego typu rosną.
Na ten moment liga polska w zupełności wystarczy. 39 uczestników, to dobry wynik, a może jeszcze dołączą do gry.
Ja też jestem ......FK SOKÓŁ=DZOLO
Witam wszystkich! I Zapraszam kolejnych! Rozegrano dopiero jedną kolejkę, straty można nadrobić, a nawet jeśli komuś się nie uda, to można zagrnąć za każdym razem nagrodę dla zwycięzcy kolejki !
A tutaj wyniki 1 kolejki:
Nagrody za 1 kolejkę: [Mirson na 2 miejscu to mój brat i nie bierze udziału w naszym konkursie ]
1. Lausitz Team - Chrumcio - 5GB - nick na letty M-S-Z
2. Saper - Exoder - 6pkt reputacji
3. Goal Hunters - Alina - 3pkt reputacji
Chrumcio i Exoder proszę o wybranie nagród, transfer czy punkty reputacji? Jeżeli transfer, to proszę podać nick z letty Alinka, jeśli chcesz transfer to napisz, zmienimy ;P
Punkty niebawem przekaże Alinka
Podsumowanie całości w pierwszym poście. Tabele można zobaczyć również logując się do gry, myślę, że każdy znajdzie.
Powodzenia w 2 kolejce.
UWAGA. Wg zasad gry pierwsze 2 transfery są bezpłatne, a więc jeśli ktoś chce może wymienić 2 zawodników. Za każdy kolejny transfer czyli 3, 4, 5 itd, będzie odejmowane po -4pkt w kolejce następującej po wykonanym transferze.
W razie pytań, piszcie tutaj, rozmawiać również można w tym temacie, w granicach rozsądku!!!
Ostatnio edytowane przez mikrus7 ; 26-02-13 o 18:29
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości) |
Tagi dla tego wątku |