Wiadomo coś kiedy bedą rozliczone ostatnie dwie kolejki oraz klasyfikacja generalna. Nie wątpię że organizator ma mnóstwo innych zajęć jednak chyba warto zamknąć tą edycje Fantasy Ligi.
|
Wiadomo coś kiedy bedą rozliczone ostatnie dwie kolejki oraz klasyfikacja generalna. Nie wątpię że organizator ma mnóstwo innych zajęć jednak chyba warto zamknąć tą edycje Fantasy Ligi.
Przepraszam za małą zwłokę, ale niestety za dużo obowiązków, a za mało czasu...
Nagrody za 15 (36) kolejkę:
1. FC KoRniki - 65 pkt - KoRny - 210 pkt letty
M6V6P6 - 65 pkt - M6V6P6 - transfer 3 GB
2. Lwy - 60 pkt - woj17 - transfer 2 GB
3. Hat-Tricks - 57 pkt - dave1981 - 3 pkt reputacji
Drużyna Fc bobo i Fc bobo 2 nie bierze udziału w podziale nagród
Nagrody w postaci punktów reputacji przekazane. Nagrody w postaci transferu i punktów letty zostaną rozdane wkrótce
Nagrody za 16 (37) kolejkę:
1. dzolo - 84 pkt - dzolo - transfer 3 GB
2. Lwy - 73 pkt - woj17 - transfer 2 GB
Hat-Tricks - 73 pkt - dave1981 - 6 pkt reputacji
3. FC KoRniki - 70 pkt - KoRny - 70 pkt letty
Nagrody w postaci punktów reputacji przekazane. Nagrody w postaci transferu i punktów letty zostaną rozdane wkrótce
Nagrody za miejsca w klasyfikacji generalnej:
I miejsce: Lwy - 786 pkt - woj17 - transfer 40 GB
II miejsce: FC KoRniki - 760 pkt - KoRny - 2100 pkt letty
III miejsce: Goal Hunters - 758 pkt - alina - 30 pkt reputacji
Nagrody w postaci punktów reputacji przekazane. Nagrody w postaci transferu i punktów letty zostaną rozdane wkrótce.
Serdecznie gratuluję zwycięzcom !
Już jutro rusza kolejna edycja Fantasy Ligi a tu nadal nie zastała rozliczona ta edycja. Nadal nie otrzymałem 2180 pkt Letty. Jeśli jest z tym jakiś problem to prosze napisać. Przynajmniej będę wiedział na czym stoję.
PS Alina oczyść skrzynkę bo za nic nie można do siebie wysłać prywatnej wiadomości
Jak już powszechnie chyba wiadomo zablokowana została opcja przekazywania transferu i punktów letty. Jest jeszcze jednak nadzieja na to, że z tych zaległych nagród przynajmniej część uda się Wam przekazać - tak zostały przekazane nagrody za kolejki 11-14. Jest to jednak ode mnie całkowicie niezależne - cały czas trzymam rękę na pulsie i dążę do tego, by każdy otrzymał to, co wygrał. Mimo wszystko nie sądziłam, że będzie to aż tak długo trwało. Gdy tylko coś się ostatecznie wyjaśni od razu przekażę stosowne informacje. PS. Skrzynka już wyczyszczona więc można pisać
Dzięki za odpowiedź. O tej blokadzie nie wiedziałem nic bo aż tak nie zagłębiam się w forum.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości) |
Tagi dla tego wątku |