Szwajcaria - Hiszpania x (2)
Belgia - Włochy x (2)
Czechy - Dania 2
Ukraina - Anglia 2
|
Szwajcaria - Hiszpania x (2)
Belgia - Włochy x (2)
Czechy - Dania 2
Ukraina - Anglia 2
Według pkt 7 zasad konkursu "Nie można edytować dodanych postów. Typy nie będą brane w takich przypadkach pod uwagę". Nie ma tutaj rozróżnienia na czas dokonania ewentualnej edycji. Zasad w trakcie gry zmieniać nie będziemy, ale proszę o wypowiedź innych uczestników konkursu: czy zgadzacie się na to, abym pomimo jednoznacznego brzmienia pkt 7 zasad uwzględniła typy ajto i arcziego048, którzy dokonali edycji posta z typowaniem w 1/8 finału, ale zrobili to przed rozpoczęciem pierwszego meczu?
Jestem za podtrzymaniem zasady nie edytowania.Po pierwsze każdy czytał regulamin i poznał się z zasadami.Po drugie miedzy 1/8 a 1/4 zawsze coś sie dzieje w obozach drużyn.Ktoś łapie kontuzje są jakieś zmiany a wszystko jest opisane w mediach.To może wpływac na zmianę decyzji bo stwierdzamy,że jednak dana drużna nie da rady.Po trzecie w żadnym zakładzie bukmacherskim takich zmian nie można dokonywać ,jedynie założyc kolejny kupon.Tutaj zasady były jasne.
Belgia - Włochy x (2) 0 pkt
Czechy - Dania 2 3 pkt
Ukraina - Anglia 2 3 pkt
Ostatnio edytowane przez alina ; 03-07-21 o 23:44
Miałbyś rację gdyby to był zakład bukmacherski ale to nie zakład bukmacherski a drugiego kuponu (posta) nie można złożyć. Więc o co ci chodzi? Korektę zrobiłem 2 dni przed meczami a ty nie popełniasz błędów literówek itp. przy zakładaniu posta? Śmieszny jesteś. Dodam jeszcze, że to mój pierwszy konkurs piłkarki na tym forum a dzięki tobie już pewnie ostatni. Szkoda mi arczi048 bo miał ładny wynik po pierwszym etapie. A może właśnie dlatego?
Regulamin to regulamin. Jeśli pisze że nie można edytować postów to nie można nawet jak występuje to przed meczem. Tego regulamin nie uwzględniał. Może następnym razem taka informacja będzie. To jest moje zdanie a co zrobi w tym przypadku Alina to już jej decyzja. Ja się nie będę z nikim kłócił odnośnie tego jaka decyzja zostanie podjęta. Ludzie to jest tylko zabawa.
Regulamin jest dla wszystkich taki sam. Biorąc udział w konkursie zgadzamy się na jego zasady. To tak jak napisał powyżej erbol TO TYLKO ZABAWA !!! W następnej edycji trzeba będzie pomyśleć o takiej sytuacji jak teraz i zrobić np tak do 30 minut przed rozpoczęciem meczu można posta edytować lub coś w tym stylu. Mi osobiście obecny regulamin nie przeszkadza , ale decyduje organizator czyli Alina. Pozdrawiam i życzę wszystkim uczestnikom konkursu samych trafnych typów.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości) |
Tagi dla tego wątku |