Czy jesteś za zlikwidowaniem działu ZAMIERZAM WRZUCIĆ, a co za tym idzie za przyjęciem zasady KTO PIERWSZY TEN LEPSZY ? Ankieta potrwa 5 dni.
TAK
NIE
|
Czy jesteś za zlikwidowaniem działu ZAMIERZAM WRZUCIĆ, a co za tym idzie za przyjęciem zasady KTO PIERWSZY TEN LEPSZY ? Ankieta potrwa 5 dni.
Podejrzany (06-11-17)
Ja na NIE dla tych co mają wolne łącza domowe
ja na nie jak kolega
ja na TAK ...dlaczego? bedzie ostra wojna pomiedzy starymi wyjadaczami z wyrabanym netem, ktora wczesniej czy pozniej skonczy sie zadymami ,...bedzie wiec wesolo - starterzy i pierwszaki i tak maja nadal przesrane bo musza czekac na odrobine dobrej woli ylyty na zaklepanie upa - bedzie gorzej ale za to weselej i o to chodzi
Jestem stanowczo na NIE
ja jestem za tym aby nie likwidować bo przynajmniej można sie zorientować kto i co ma zamiar wrzucic no i sprawa pierwszaków tez sie w końcu liczy
ja też na nie, zamierzam wrzucić zawsze się przydaje jako plan na najbliższy czas, pozwala to na minimalizacje dubli, albo chociaż rozstrzygnięcia który zostaje
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |