Z jakiego komunikatora korzystacie?
Za najciekawsze uzasadnienie dlaczego właśnie ten komunikator a nie inny nagroda
|
Z jakiego komunikatora korzystacie?
Za najciekawsze uzasadnienie dlaczego właśnie ten komunikator a nie inny nagroda
Mogłeś ustawić ankietę wielokrotnego wyboru, np. jak ktoś (w tym przypadku ja) używa gadu-gadu i skype.
Ale mimo wszystko najfajniejszym komunikatorem pozostaje nasz shoutbox
Ja korzystam z gg poniewaz niezle beki mozna robic z mojej siostry podajac sie za chlopaka
Z gg po pierwsze bo polskie a ja kocham co polskie(Nikoś Dyzma)lubie polską wódkę i polskie dziewczyny
Po drugie bo jest już mało awaryjny i lepsza szata graficzna, duża ilośc użytkowników.
ja korzystam ze spatchowanego GG 10 beta 10 sam golutki komunikator tak fajnie go ustawiłem że niema żadnych reklam pozdrawiam.
ja korzystam z AQQ, dlaczego, bo daja darmowe dzwonki i tapety hehe, zawsze to można coś dla dziewczyny wysłać no i ma plugin dzięki, któremu można korzystać również z gg
aqq bo poprostu the best ;]
multi komunikator (gg , jaber)
multum dodatkow np za kazdym razem jak go właczam to tak jak bym kliknoł Pajacyka, moge pograc w statki z kims kto tez ma aqq ;] sterowanie winampem z poziomu komunikatora i milion innych
multum skórek emotek i dzwiekow ;]
no i wyglad nie tak jak biedne gg
poprostu multi wszsyko a przy tym szybki i lekki
Ja używam gg. Czemu? nawyk hehe
do tej pory używałem gg ale tak chwalicie aqq to zainstalowałem, na razie mogę powiedzieć że bardziej mi się podoba wygląd aqq i chyba jest trochę wygodniejszy, a gg też mogę przez niego używać, czyli chyba rezygnuję z gg
GG & Skype
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |