Jakiej marki telefon Twoim zdaniem jest najlepszy.Wiadomo przy dzisiejszej technologii każdy ma inne wymagania co do niego więc swój głos podeprzyjcie krótkim opisem w poście.Dla najlepszego pisarza kilka punktów reputacji.
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
Sagem
Motorola
Alcatel
iPhone
Blackberry
LG
Stacjonarny
Inny
|
Nokia i żaden inny xD
nokia, ale niektóre nowe modele wyglądają na strasznie lipne
mówia że nokia ale ona juz jedzie chyba na opini zapracowanej jakis czas temu
ja nie zmieniam czesto telefonow wiec trudno powiedziec ale mysle ze samsung tez jest niezły
ostatnio on wogóle dobry sprzet robi
A gdzie HTC?
Świetny telefon, fajnie się pisze, obsługa rysikiem jest o niebo lepsza niż w lg czy samsungach, duży wyświetlacz, da się chyba nawet odtwarzać rmvb, ale jeszcze nie testowałem. GPS, przy aktualnych bibliotekach QuickGPS sygnał łapie w minutę. PolecamKod:http://www.mgsm.pl/katalog/htc/p4550kaiser/
Jak dla mnie SonyEricsson. Dlaczego? Mam w kieszeni już ... z kolei telefon tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Wzornictwem może nie powalają na kolana ale są wygodne i dobrze leżą w ręce, nic nie odpada ani nie trzeszczy. Jeśli chodzi o oprogramowanie tutaj SE daje pokaz swoich możliwości, wszystko jest intuicyjne, na miejscu i jeśli chcesz coś zmienić/przestawić to na pewno to zrobisz (dla porównania w samsungu pewnie nie będzie takiej opcji). Do tego dochodzi coś co tygryski lubią najbardziej czyli ingerencja w soft w celu podmiany sterowników dźwięku, wyświetlacza, aparatu, zmiana ikon, patche i wiele innych które pozwalają zmienić nawet wysłużonego K750 w maszynę nie z tej Ziemi
PS
To się dotyczy telefonów z własnym oprogramowaniem SE. Jeśli chodzi o telefony z systemami operacyjnymi firma po prostu nie potrafi ich robić. Przykład W960i, Xperia itp
Jak dla mnie to Nokia,mam od roku N97 i jestem z niej zadowolony chodz Samsung ostatnio też robi niezłe tel.
Ostatnio edytowane przez Papi ; 24-05-10 o 16:38
Aktualnie korzystam z Samsuna S7220 i jak dla mnie jest to najlepszy telefon jaki do tej pory miałem. Korzystałem dotychczas z Sony Ericsson'ów oraz z Noki i wg. mnie Samsung wyprzedził te marki o lata świetlne pod każdym względem jeżeli chodzi o technikę telefoniczną.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |