Wybierzemy najlepszy polski kabaret. Możecie wybrać po kilka opcji. Pamiętajcie głosujcie rozważnie, ankieta jest jawna . Dla najlepszego podsumowania 50 punktów na Letty lub 20 reputki. Za narzekania co do opcji wyboru ban .Nagrody gwarantuje ja
Neonówka
Ani Mru Mru
Paranienormalni
Kabaret Skeczów Męczących
Smile
Nowaki
Hrabi
Łowcy Kropka B
Pod Wyrwigroszem
Limo
Kabaret Moralnego Niepokoju
Jurki
Grupa MoCarta
Koń Polski
Kabaret Młodych Panów
Mumio
OT.TO
TEY
Formacja Chatelet
Grupa Rafała Kmity
|
Wybierzemy najlepszy polski kabaret. Możecie wybrać po kilka opcji. Pamiętajcie głosujcie rozważnie, ankieta jest jawna . Dla najlepszego podsumowania 50 punktów na Letty lub 20 reputki. Za narzekania co do opcji wyboru ban .Nagrody gwarantuje ja
obrady sejmu RP.
saleen, Tomek5003
karnyt kutas za głos na łowców bogu dzięki nikt na mumio nie głosuje
a ja sie ciesze że nie mam czasu na pierdoły typu kabaret
Neonówka,Paranienormalni,KMN, Ani Mru Mru. Ludzie kabarety są rewelacją.Byłem na żywo ich ogladać to nie mogłem mówić po skończonym występie tak mnie miesnie brzucha bolały Dla mnie najlepsza Czwórka wśród kabaretów.KMN jest w tym zaje...,ze nagrał tyle skeczy ze szok, a w dodatku są z mojego miasta, Ani Mru Mru za "powagę"skeczy, Neonówka za mistrzostwo improwizacji na scenie(Skecz niebo-wpadka) i Paranienormalni za Kunszt słowny w swoich skeczach.I idiotyzm ha ha i tyle.
Michalexis ja ci zara dam kutasa ,niektóre skecze mają fajne to moja sprawa czy mi się podoba czy nie!
The Best is Ani mru mru, i limo za skecz o niebie [kto nie widział musi zobaczyc
ani mru mru ........
Moim zdaniem dla mnie dobry kabaret Ani Mru Mru
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |