Uważasz, że filmy z oceną 4 gwiazdek wg. oceny Filmweb powinny być wrzucane na forum MHT ?
TAK
NIE
|
Uważasz, że filmy z oceną 4 gwiazdek wg. oceny Filmweb powinny być wrzucane na forum MHT ?
alina (14-03-19), Kozak (15-03-19), lagmil (13-03-19), Limonka (11-04-19), mateusz2119 (03-07-19), mccn (13-03-19), Podejrzany (30-03-19), ricoo555 (07-04-19), Yaneck77 (14-04-19)
Ja już z oceną 6 gwiazdek zastanawiam się czy oglądać
Ja zaczynam od 6,5 dopiero
Jestem podobnego zdania tyle tylko że są gusta i guściki. Wydaje mi się, że wszystko co poniżej lub równe 4,5 w ogóle nie powinno być na forum. Szkoda miejsca, czasu i transferu. Oczywiście jak ktoś szuka jakiejś pozycji to na życzenie owszem ale by zapychać dysk śmieciem dla sztuki to nie powinno być na to aprobaty. Takie jest moje skromne zdanie.
tylko zaznaczcie przy ilu głosach mają być te 4 gwiazdki, bo jeżeli 50 osób oceniło ten film to nie jest miarodajne, często też się zdarza że film 6 czy 7 gwiazdkowy jest totalnym gniotem, Alina może to potwierdzić, ale dyskusja jest otwarta
Jestem za. Film to film. Czasami ma 4 gwiazdki lub mniej a jest ciekawszy i lepszy od filmu z 6 gwiazdkami.
filmu z oceną poniżej 5 jeszcze nigdy nie pobrałem
Minimum 6 gwiazdek innych nie ogladam
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości) |
Tagi dla tego wątku |