Mam podobnie jak poprzednicy. 4 nie ruszam, są BARDZO nieliczne wyjątki, gdy moi znajomi mimo, że jest średni polecają.. 6 generalnie też nie. Także stanowcze nie dla 4
TAK
NIE
|
Mam podobnie jak poprzednicy. 4 nie ruszam, są BARDZO nieliczne wyjątki, gdy moi znajomi mimo, że jest średni polecają.. 6 generalnie też nie. Także stanowcze nie dla 4
Nie zdążyłem zagłosować, ale jeśli się liczy moje zdanie to również uważam że szkoda miejsca na serwerach na gnioty. A przyzwoity film z 4-ką rzadko się zdarza.
5 jest dobrze
Jeśli film po jakims czasie okreslonym nie uzyska więcej niz 4 gwiazdki to trzeba usunac,zostawic miejsce na lepszy.
Dobrych filmów nie trzeba oceniać bo wiadomo że jest dobry.
same profesory raczki i kałużyńskie, co za beznadzieja intelektualna...gwiazdki filmwebu, koń by sie uśmiał, to jak dyskusja dwóch panienek - "ja tam poniżej 25 cm. do ust nie biorę"
Film to film czy ma 4 gwizdki czy 10 nie ma znaczenia aby był ciekawy. Jestem ZA i tyle ode mnie.
nie, to zbyt iska ocena aby uznać film za ciekawy
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |