Widzisz na forum nowe pozycje z filmami czym się kierujesz wybierając akurat ten film a nie inny.
Jeśli jest to coś innego to pisać co, możliwość zaznaczenia kilku odpowiedzi.
Okładką
Opisem
Bo jest z lektorem
Widziałem gdzieś zapowiedz
Pobieram wszystko jak leci
|
Widzisz na forum nowe pozycje z filmami czym się kierujesz wybierając akurat ten film a nie inny.
Jeśli jest to coś innego to pisać co, możliwość zaznaczenia kilku odpowiedzi.
Przede wszystkim musi mi odpowiadać gatunek, a dopiero później czytam recenzje na temat filmu i to przeważa nad tym, czy go ściągnę i obejrzę, czy też nie.
jeśli ściągam film z forum to tylko taki który wiem ze jest dobry czyli widziałem jego zapowiedz i mi się podobała
Widziałem Zapowiedź , Opis mnie zainteresuje - te propozycje z ankiety .
a ode mnie ... sprawdzam obsadę, kto gra. Oraz ocena na filmwebie i imdb.com
Nie lubię komedii i seriali, natomiast uwielbiam thrillery i dobre kino akcji z dobrą obsadą. Wybór podejmuje na podstawie opisu. Dodatkowym atutem jest lektor, gdyż nie chcę podczas oglądania tracić wątku. Oglądanie ma mi sprawiać przyjemność. Podczas seansu nie chcę się zastanawiać się o co tak naprawdę chodziło w słyszanym dialogu, to rozprasza. Napisy całkowicie dykwalifikują komedie, za którymi nie przepadam. To oglądają tylko desperaci.
Przede wszystkim opis, zwiastun i opinie innych osób, które już obejrzały ten film. Bez tego nawet nie przeglądam forum
Nigdy nie sugeruje się okładką filmu i nie oglądam filmy 2 razy, chyba, że jest na prawdę dobry. Wybieram te filmy, których opis mnie zachęci do ich obejrzenia, lub te, których zapowiedź, zwiastun gdzieś widziałem.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |