Zapraszam wszystkich userów oraz ekipe MHteamu
News : Mccn powiedzial cytuje ,,Dodamy możliwość przesyłania transferu pomiędzy użytkownikami.'' wiec mozemy czekac tylko i sie cieszyc![]()
|
Zapraszam wszystkich userów oraz ekipe MHteamu
News : Mccn powiedzial cytuje ,,Dodamy możliwość przesyłania transferu pomiędzy użytkownikami.'' wiec mozemy czekac tylko i sie cieszyc![]()
Ostatnio edytowane przez Aress ; 30-11-11 o 20:58
Wg. mnie jest to całkiem całkiem propozycja. W takim przypadku można przesłać dokładnie tyle transferu, ile potrzeba, a punktowo tak się nie da, bo trzeba miec określoną ich ilość, aby dokonać wymiany. Więc jak wyżej, jestem za.
A jeśli ktoś nie jest, to jakie są duże minusy/wady takiej opcji?
jestem za![]()
wady to sa takie ze nie wiadomo czy mccn i eddy zgodza sie to zrobic ale zobaczymy moze ta ankieta ich przekona![]()
Ja myślę że to będzie fajna opcja
dobra opcja by byla![]()
i wygladaloby to tak ze zrobilbym to konto i sie nim zajmowal to znaczy przyjmowal GB na nie i czy do konkursow czy do np promocji znaczy ze np raz w miesiacu pierwsze 3 osoby ktora podpisza sie pod postem dostana po 3 GB mysle to bylalby fajna sprawa ja napewno bym sie dzielil swoim transferem wiec zapraszam czym wiecej glosow to moze uda mi sie cos ugadac ;D
tak ale:
1) program musi sprawdzac czy podanik nick osoby odbierajacej jest poprawny bo inaczej odbierze ci ptk a nikomu nie wysle bo sie walnoles np mial byc nick1 a dales nixk1
2) limit na dzienne wysylanie ptk
3) czy to akurat koniecznie?? bo przeciez obcja jest na str letty
4) program musi pokazywac liczbe zgromadzonych przez nas ptk
Wiesz napewno jak sie zgodzi gora to napewno to ustalimy dokaldnie co i jak ale sadze ze to bedzie na zasadzie ze kto ma transfer na zbyciu niech wysyla i np konto sie nazwie mhteam i bedzie sie tam wysylalo ten transfer i jak sie go uzbiera to bede napewno go rozdawal w konkursach czy kto pierwszy ten lepszy moze wtedy przyciagniemy nowe osoby staram sie jako MOD cos wymyslicnie musicie tego popierac mozecie obalic ten pomysl jest wolnosc slowa
P.S Tygrys chodzi o opcje wysylania GB czy MB na konta a nie samych punktow![]()
Ostatnio edytowane przez Aress ; 30-11-11 o 20:22
mam za mało pkt żeby komuś przesyłać ;P
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |