Konsola Ps3 Slim 320GB z kmeaw 3.55 ale nie mozna grac we wszystkie gry powyzej softu 3.56 aktualnie jest juz 3.65
Xbox 360 Slim 250GB i miec ciagla przerobke i dzialaja wszystkie najnowsze gry
Czekam na odpowiedzi
3:4 dla xboxa
|
Konsola Ps3 Slim 320GB z kmeaw 3.55 ale nie mozna grac we wszystkie gry powyzej softu 3.56 aktualnie jest juz 3.65
Xbox 360 Slim 250GB i miec ciagla przerobke i dzialaja wszystkie najnowsze gry
Czekam na odpowiedzi
3:4 dla xboxa
Ostatnio edytowane przez Aress ; 15-07-11 o 11:14
Ja bym wybral XBOXa
PS3 bo nie XBOX ... wkurza mnie to jak Microsoft na kasę leci poza tym sony robi solidna alektronike
Ja bym wybrał "Xbox 360 Slim 250GB i miec ciagla przerobke i dzialaja wszystkie najnowsze gry"
To rozwiązanie wydaje mi się bardziej dalekowzroczne i mniej denerwujące dla właściciela w przyszłości
Xbox 360 dlaczego???
ps 3 nie miałem ale jak widze jak kumpel sie męczy czasem żeby coś odpalić
masakra nie kupowałbym ps-a
Ja bym wziął ps 3; ten prestiż, jak opowiadasz kolegom, że jesteś posiadaczem ps 3, a nie x'a 360
Nie mam kolegów wśród których prestiżem byłoby posiadanie PS3 a nie XBox360 ale może faktycznie tak jest że lepiej w towarzystwie jest widziane posiadanie Sony
Odpowiadałem z poziomu całkowitego laika w tych sprawach gdyż nigdy nie posiadałem ani PS3 ani XBox'a ... to było takie moje wewnętrzne odczucie i pierwsze skojarzenie które przeważnie jest trafne
Ale Aress zadał pytanie i otrzymał ode mnie odpowiedź
Nie mówię, że x jest do kitu... Jest dobry ze względu na to, że wszystkie gry tam pójdą. Ale oprócz tego "prestiżu" wśród kolegów, z doświadczeń wynikających z gry na obu tych konsolach, to ps ma lepsze pady, lepiej "pasują do ręki" i są lżejsze.
jezeli na xboxsie wszystkie gry pojda a na ps ie nie to najbardziej korzystnym rozwiazaniem jest wybor xboxa. co do prestizu to co ci po nim skoro i tak we wszystko nie pograsz (poza tym konsole kupujesz dla siebie a nie dla kolegow), a pad...przeciez on nie wazy 100kg hehe pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez BLOCKERS ; 15-07-11 o 10:14
Ja mam ps3 i polecam i jeszcze ma BD-ROM
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |