Gatunek: inne, FPP, sandbox, multiplayer, indie, co-op Producent: Mojang AB Wydawca: Mojang AB Platforma: PC Tryb gry: single / multiplayer Premiera: Minecraft data premiery gry na PC:
18 listopada 2011 (światowa data premiery)
obecnie brak planów wydania (w Polsce)
18 listopada 2011 (premiera w USA )
Wersja w pełni cracked, z multipalyer i listą serwerów
Minecraft to przebojowa produkcja niezależnego studia Mojang AB. Gracze wcielają się w postać, która wpierw pozyskuje duże przypominające cegły bloki, a potem tworzy z nich różnego rodzaju konstrukcje.
Cała gra to w gruncie rzeczy jedna wielka piaskownica, nieograniczająca w żaden sposób swobody gracza. Zostajemy wrzuceni do wygenerowanego proceduralnie świata zbudowanego w całości z trójwymiarowych bloków. Eksplorując świat uzyskujemy materiały, z których potem produkujemy wszystko, co tylko sobie wymarzymy – broń, narzędzia czy budynki. Świat Minecrafta zbudowany jest jedynie z takich właśnie bloków z których każdy posiada własne cechy i nadają się do różnych celów.
Pentium 4 2.6 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce 6600 lub lepsza), 150 MB HDD, Windows XP/Vista/7/8
Nazwa pliku: Minecraft 1.7.8.exe Całkowity rozmiar: 164,05 MB
Aby pobrać plik polub nasz fanpage na facebooku lub zaloguj się.
Jeżeli nie masz konta: Szybka Rejestracja
Letty HASHCODE:
(?)
Nie działa? Upewnij się, że masz zaznaczoną opcję "Zintegruj z przeglądarkami" w ustawieniach Letty
Przydało by sie 1.14 bo mi już też dzieciaki głowę suszą
Nowy Rekord uploadu wszech czasów z jednego miesiąca (listopad 2017) 1735,31 GB edek90. Pobijesz ?
Jeśli podoba Ci się mój upload, bądź widzisz w innym temacie podpis by edek90 to kliknij w *PRAWY GÓRNY RÓG * (prawidłowo przy mojej odpowiedzi w temacie), lub jeśli temat jest mojego autorstwa możesz również kliknąć w * DOLNY LEWY RÓG * Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie motywuje do dalszej pracy przy uploadowaniu nowości na forum
Odp: Minecraft 1.7.8 2014 PC Online Server List ENG
File name: minecraft.rar
File size: 130,98 MB Aby pobrać plik polub nasz fanpage na facebooku lub zaloguj się.
Jeżeli nie masz konta: Szybka Rejestracja
Letty HASHCODE:
(?)
Nie działa? Upewnij się, że masz zaznaczoną opcję "Zintegruj z przeglądarkami" w ustawieniach Letty
Raczej nie sądzę launcher za free można ściągnąć wszędzie praktycznie, tu raczej chodzi o nowa wersję bez wykupywania...
Nowy Rekord uploadu wszech czasów z jednego miesiąca (listopad 2017) 1735,31 GB edek90. Pobijesz ?
Jeśli podoba Ci się mój upload, bądź widzisz w innym temacie podpis by edek90 to kliknij w *PRAWY GÓRNY RÓG * (prawidłowo przy mojej odpowiedzi w temacie), lub jeśli temat jest mojego autorstwa możesz również kliknąć w * DOLNY LEWY RÓG * Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie motywuje do dalszej pracy przy uploadowaniu nowości na forum
Odp: Minecraft 1.7.8 2014 PC Online Server List ENG