Aby zarejestrować się na forum musisz posiadać kod zaproszenia.

Wątek: Problem z Letty

Pokaż wyniki od 21 do 30 z 57

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
  1. #1 Problem z Letty 
    Donator Awatar Aster1965
    Podziękował/a
    149 razy
    3 podziękowań za 1 Post
    Siła reputacji
    59
    Witam, mam mały problem z Letty, na stacjonarce działa wyśmienicie, teraz używam laptopa i pojawił się mały problem, otóż gdy chcę ściągnąć jakiś plik i klikam na "ściągnij" nic się nie dzieje, nawet Letty się nie uruchamia co ma miejsce na stacjonarce, muszę odpalić Letty ręcznie, niestety nadal klikając na "ściągnij" nic się nie dzieje, Latty nie dodaje automatycznie hashcodu do pobierania, dopiero gdy otworzę okno z hashcodem i kopiuję hashcod to dodaje się on do Letty do ściągania, usunąłem plik settings ale to nie pomogło.
    Może mi ktoś pomóc w rozwiązaniu tego problemu ?
    Ściągnięcie jednego filmu nie jest upierdliwe ale jak ściągam 5 sezonów po 20 odcinków każdy to już lekko drażni :/
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Aster1965 ; 21-01-14 o 08:20
    Phanteks Enthoo Evolv , Asus Maximus X CODE , i7 87ooK + chłodzenie wodneBarrowch FBLTPRP, NVidia ASUS GeForce RTX3060 ROG STRIX , Corsair DDR4 Vengeance 32GB 4000 MHz, ASUS ROG Xonar Essence STX II, Edifier S760D , SSD M.2 EVO 500GB x2, HDD Seagate 8TB x 2, Acer Nitro XV282KKV 4K, Zasilanie: Be Quiet 1000W, W10 Home
    Odpowiedz z cytatem  

Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów