Wykasuj plik settings z katalogu letty
|
Wykasuj plik settings z katalogu letty
Weekend i znowu problem z logowaniem letty (Nie udało się połączyć z serwerem Letty. Przepraszamy, ale chwilowo zalogowanie się nie jest możliwe. Prosimy spróbować za kilka minut). Kasowanie settings nic nie daje. A jeszcze wczoraj wszystko działało. Przynajmniej u mnie.
potwierdzam. znów problem z serwerem letty. użytkowników uprasza się o cierpliwość.
u mnie to samo
nie ty pierwszy masz problem
ciagły komunikat nie udało sie połaczyć z serwerm
Musicie jedno zrozumieć, w dobie dzisiejszych działań na rzecz walki z piractwem cudem jest, że letty ma tylko chwilowe problemy... Wiele stron zostało zamkniętych, wiele serwisów mimo starań upadło... Więc naprawdę doceńmy starania adminów/admina letty, że mamy jeszcze z czego pobierać i wciąż pobierać od x lat pomimo chwilowych problemów w danych dniach.
Problem tkwi w serwisach streamingowych, platformie c+ itd. dobrze już było teraz cieszmy się z tego co mamy....
jak mam wykasować pliki setting jak nie otworzę programu bez połączenia z serwerem? pozdrawiam
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości) |
Tagi dla tego wątku |