Aby zarejestrować się na forum musisz posiadać kod zaproszenia.

Wątek: Generator !

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1 Generator ! 
    Programista
    Podziękował/a
    1 razy
    11 podziękowań za 3 postów
    Siła reputacji
    67
    dzień dobry wszystkim.
    mam pliki od kolegi wygooglowany, postawiłem nowy generator tematów.

https://domlab.ovh/mhtm/

login:
    mhtm
    hasło:
    generuje

piszcie, co potrzeba a ja postaram się to wdrożyć. generator od wygooglowanego miał kilka lat i już na samym początku musiałem go sporo przerobić.
    co będę w stanie to zrobię, by wam on dobrze służył

tak więc czekam na jakieś ustalenia co do generatora? pomysły? i czy działa wam on prawidłowo?
    Ostatnio edytowane przez katarzynka ; 01-08-25 o 06:01
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: Generator ! 
    Super Moderator

Podziękował/a
    89 razy
    13,076 podziękowań za 1,327 postów
    Siła reputacji
    1431
    Cytat Zamieszczone przez wazon_i_kwiat Zobacz posta
    tak więc jakieś ustalenia co do generatora? pomysły? i czy działa wam on prawidłowo?
    Działa w miarę ok. Nie ładuje widzę screenów i nie wiem czy to zmieniałeś czy FW coś zmienił. Mi to nie przeszkadza i tak sam robię. Nie zawsze dodaje info odnośnie gatunku filmu (nie wiem od czego to zależy)
    Pobrałeś ???? Kliknij Repkę w TYM poście (prawy górny róg "Karma") lub podziękówkę (lewy dolny róg). Zachęca do dalszej pracy : )
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: Generator ! 
    Blue Label

Podziękował/a
    0 razy
    23,656 podziękowań za 2,213 postów
    Siła reputacji
    1371
    Ja używam tego generatorsa i dla mnie on jest super. Działa przez przeglądarkę i to wg mnie jest jego największy plus.

Ma troszkę braków ale jest do ogarnięcia i temat robi się nim w miarę szybko.

Mam tylko dwie uwagi:
    1. Fajnie jakby jeszcze screeny z filmwebu dodawał to już byłoby super (każdy wtedy może zostawić te z filmweb albo wygenerować swoje).
    2. Ma też problem z pobieraniem gatunków filmów z tematu na filmweb ale to już detal.

Nie wiem czemu poszliśmy w odrębną aplikację a nie generowanie tematów poprzez stronę www.

Jakby te poprawki o których pisze powyżej udało sie zrobić to dla mnie byłaby bomba.
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: Generator ! 
    Programista
    Podziękował/a
    1 razy
    11 podziękowań za 3 postów
    Siła reputacji
    67
    projekt generatora przez przeglądarkę nie będzie już rozwijany.
    powody:
    - ograniczone możliwości serwera i samego skryptu
    - problemy z aktualizacjami
    - czas poświęcony nawet na drobną aktualizację w skrypcie jest o wiele dłuższy jak dodanie całego nowego modułu do programu

Moim zdaniem jedynym rozsądnym powodem na używanie generatora w przeglądarce jest inny niż windows system operacyjny.
    Aplikacja generatora jest o wiele bardziej rozbudowana, łatwiejsza w użyciu, z większym potencjałem na kolejne aktualizacje. Przy jej użyciu, czas na wygenerowanie posta zajmuje mniej niż minutę.
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: Generator ! 
    Blue Label

Podziękował/a
    0 razy
    23,656 podziękowań za 2,213 postów
    Siła reputacji
    1371
    Cytat Zamieszczone przez wazon_i_kwiat Zobacz posta
    Moim zdaniem jedynym rozsądnym powodem na używanie generatora w przeglądarce jest inny niż windows system operacyjny.
    Aplikacja generatora jest o wiele bardziej rozbudowana, łatwiejsza w użyciu, z większym potencjałem na kolejne aktualizacje. Przy jej użyciu, czas na wygenerowanie posta zajmuje mniej niż minutę.
    Pozwól że się nei zgodzę z Twoim zdaniem ... od zawsze używam generatora przez przeglądarką i tak mi najwygodniej, najszybciej i najporęczniej ... ale to tylko moje zdanie i moje odczucia .,..
    Odpowiedz z cytatem  

Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów