Aby zarejestrować się na forum musisz posiadać kod zaproszenia.

Wątek: Generator !

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15
  1. #11 Odp: Generator ! 
    ROOT
    Awatar mccn
    Podziękował/a
    1,475 razy
    376 podziękowań za 33 postów
    Siła reputacji
    121
    Moja sugestia a zarazem i prośba do generatora aby dodawał ocenę z filmwebu i imdb znacznie łatwiej klasyfikować film ;)
    Optymista twierdzi, że świat stoi przed nim otworem, zaś pesymista wie, który to jest otwór.
    Odpowiedz z cytatem  

2. #12 Odp: Generator ! 
    Super Moderator

Podziękował/a
    86 razy
    12,486 podziękowań za 1,236 postów
    Siła reputacji
    1343
    Cytat Zamieszczone przez mccn Zobacz posta
    Moja sugestia a zarazem i prośba do generatora aby dodawał ocenę z filmwebu i imdb znacznie łatwiej klasyfikować film ;)
    Jeśli coś takiego miało by być (a już było) to pasowało by, żeby się to zmieniało wraz ze zmianami na FW lub IMDB co może być trudne. Inaczej nie wiem czy ma to sens
    Pobrałeś ???? Kliknij Repkę w TYM poście (prawy górny róg "Karma") lub podziękówkę (lewy dolny róg). Zachęca do dalszej pracy : )
    Odpowiedz z cytatem  

3. #13 Odp: Generator ! 
    Start
    Podziękował/a
    0 razy
    4 podziękowań za 1 Post
    Siła reputacji
    6
    Cytat Zamieszczone przez mccn Zobacz posta
    w takiej formie w jakiej obecnie on jest, to zły pomysł dodawanie tych gwiazdek, które będą się co jakiś czas aktualizowały, bo ta operacja może zawiesić serwer. a ocena z filmweba się zmienia to nie ma sensu jej w poście wstawiać.
    Odpowiedz z cytatem  

4. #14 Odp: Generator ! 
    Friend No More

Awatar alina
    Podziękował/a
    1,640 razy
    2,778 podziękowań za 211 postów
    Siła reputacji
    1050
    Moim zdaniem wygenerowanie ocen byłoby pomocne dla userów co do decyzji, czy obejrzeć film/serial, czy nie. Nawet jeśli nie będzie się ona aktualizować. Tym bardziej, że zmiany ocen najczęściej nie są bardzo znaczące w przypadku popularnych pozycji. Jeśli ktoś będzie chciał znać aktualną ocenę, po jakimś czasie, wówczas sprawdzi sobie na odpowiedniej stronie filmweb, czy imdb.
    Ostatnio edytowane przez alina ; Wczoraj o 12:02
    Jeśli zasłużyłam kliknij reputację (karma - u góry posta po prawej) lub podziękuj (na dole po lewej)
    Odpowiedz z cytatem  

5. #15 Odp: Generator ! 
    Super Moderator

Podziękował/a
    86 razy
    12,486 podziękowań za 1,236 postów
    Siła reputacji
    1343
    Cytat Zamieszczone przez alina Zobacz posta
    Moim zdaniem wygenerowanie ocen byłoby pomocne dla userów co do decyzji, czy obejrzeć film/serial, czy nie. Nawet jeśli nie będzie się ona aktualizować. Tym bardziej, że zmiany ocen najczęściej nie są bardzo znaczące w przypadku popularnych pozycji. Jeśli ktoś będzie chciał znać aktualną ocenę, po jakimś czasie, wówczas sprawdzi sobie na odpowiedniej stronie filmweb, czy imdb.
    To już lepiej chyba było by dać odnośnik do FW lub IMDB wtedy użytkownik mógł by sobie to sprawdzić szybko. Jeśli wrzuca się film co ma 3 lub 4 oceny to każda nota może diametralnie zmienić ocenę filmu. Ostatnio wrzucałem film który miał notę coś ponad 5,5 po 20 minutach jak już zrobiłem opis już miał poniżej 5. Dlatego jeśli jest bardzo mało ocen to nota zmienia się bardzo szybko. Wiadomo jeśli film ma kilkaset ocen to nota szybko się nie zmieni ;)
    Pobrałeś ???? Kliknij Repkę w TYM poście (prawy górny róg "Karma") lub podziękówkę (lewy dolny róg). Zachęca do dalszej pracy : )
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów