Wątek: Vivid WorkshopData ATI v10.2 [2011][PC][PL]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18
  1. #11 Odp: Vivid WorkshopData ATI v10.2 [2011][PC][PL] 
    Pierwszak
    Dołączył
    Jul 2016
    Wiek
    30
    Posty
    1
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    2
    dziękuję działa jak należy. Tylko czytać trzeba uważnie bardzo przydatny
    Odpowiedz z cytatem  
     

  2. #12 Odp: Vivid WorkshopData ATI v10.2 [2011][PC][PL] 
    Pierwszak
    Dołączył
    Sep 2016
    Posty
    1
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    2
    linkl nie działa prosze o odnowe linku
    Cytat Zamieszczone przez kowalczuk41 Zobacz posta
    dziękuję działa jak należy. Tylko czytać trzeba uważnie bardzo przydatny
    Odpowiedz z cytatem  
     

  3. #13 Odp: Vivid WorkshopData ATI v10.2 [2011][PC][PL] 
    Moderator
    Awatar zaniak
    Dołączył
    Dec 2008
    Posty
    553
    Podziękował/a
    26 razy
    1,682 podziękowań za 294 postów
    Siła reputacji
    147
    Pobieranie działa poprawnie
    Spolszczenie RNEG TNS 600 TNS700 inne
    Odpowiedz z cytatem  
     

  4. #14 Odp: Vivid WorkshopData ATI v10.2 [2011][PC][PL] 
    Pierwszak
    Dołączył
    Dec 2016
    Wiek
    27
    Posty
    1
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    1
    Z gory przepraszam za odswiezanie tematu aczkolwiek mam pewien problem.

    Postepuje niby zgodnie ze wskazowkami a mimo to wciaz nie dziala.
    Opisze co i jak robie krok po kroku moze pomoze to wam w zobrazowaniu sytuacji.

    1. Pobieram Vivid.
    2. Zmieniam date na Grudzien 2010.
    3. Instaluje vivid.
    4. Wklejam Plik DLL z cracka do folderu z Vivid, daje atrybuty do odczytu.
    5. Pliki cracka wryucam do ../48/..
    6. Odpalam VIVID_REG z folderu /48/, kopiuje site code i wklejam go do cryptkey.
    7. W dalszej czesci postepuje zgodnie z instrukcja zawarta w cracku tzn
    3. Uruchomić VIVID_REG.EXE z folderu "48" i skopiować wygenerowany "sitecode"

    4. Uruchomić CrypKey6.exe z folderu "Crack" i wkleić skopiowany "sitecode" do okienka oznaczonego "Site Code:". Następnie w pozycji podpisanej "Level:" wpisać 1, niżej w pozycji "option:" zaznaczyć 1,2,6,7,8. W "license count:" wpisać 1 a w pozycji obok "Duration:" wybrać "limit by days" i wpisać 127.
    5. Kliknąć "generate"

    6. Wygenerowany klucz skopiowac i wkleić do otwartego okna programu VIVID_REG W wiersz podpisany "site key" i kliknąć "Register".

    7.W okienku któro wyskoczy wcisnąc OK

    8. Uruchomić ponownie VIVID_REG (z folderu "48") skopiować klucz i wkleić w pozycje "Site Code:" w uruchomionym pliku CrypKey6. W pozycji "level:" tym razem wpisać 3, w "option" zaznaczyć 1,2,6,7,8, w "license count" wpisać 1, w "duration" wybrać "limit by days" i wpisać 127 oraz zaznaczyć "add to existing license i kliknąć "generate".

    9. Skopiować wygenerowany klucz do otwartego programu VIVID_REG i kliknąć "register" powinno wyskoczyć okienko i OK

    10. Teraz nalezy powtórzyć dokładnie wszystko co w punkcie 8 i 9.

    11. Uruchomić program "Vivid WorkshopData ATI" np. ze skrótu umieszczonego na pulpicie i od razu wszystko powinno byc po "naszemu"

    Wszystko sprawdzone na xp sp3

    Mimo to, po odpaleniu Vivida, ciagle nie mam dostepu do wszystkich opcji programu, pojawia sie rowniez komunikat o koncu licencji. Dodam iz raz udało mi sie juz odpalic vivida z licencja, jednak potem postanowilem odpalic go wraz z cracklock poczym wszystko sie popsuło.


    Pomocy.
    Odpowiedz z cytatem  
     

  5. #15 Odp: Vivid WorkshopData ATI v10.2 [2011][PC][PL] 
    Pierwszak
    Dołączył
    Jan 2017
    Posty
    1
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    1
    mozna uaktualnić? pobieranie nie działa...
    Odpowiedz z cytatem  
     

  6. #16 Odp: Vivid WorkshopData ATI v10.2 [2011][PC][PL] 
    Moderator
    Awatar zaniak
    Dołączył
    Dec 2008
    Posty
    553
    Podziękował/a
    26 razy
    1,682 podziękowań za 294 postów
    Siła reputacji
    147
    Wszystko działa poprawnie - przed chwilą sprawdzałem
    Spolszczenie RNEG TNS 600 TNS700 inne
    Odpowiedz z cytatem  
     

  7. #17 Odp: Vivid WorkshopData ATI v10.2 [2011][PC][PL] 
    Pierwszak
    Dołączył
    Mar 2017
    Posty
    1
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    1
    witam można odświeżyć link??bo nie można pobrać .
    Odpowiedz z cytatem  
     

  8. #18 Odp: Vivid WorkshopData ATI v10.2 [2011][PC][PL] 
    Moderator
    Awatar zaniak
    Dołączył
    Dec 2008
    Posty
    553
    Podziękował/a
    26 razy
    1,682 podziękowań za 294 postów
    Siła reputacji
    147
    Przed chwilą sprawdziłem - pobieranie działa poprawnie
    Spolszczenie RNEG TNS 600 TNS700 inne
    Odpowiedz z cytatem  
     

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Uprawnienia umieszczania postów
  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •