Serwer dedykowany Intel core i3 8 GB RAM 2x 3TB 109 zł /mc!
Serwer VPS KVM od 29 zł z Windows

Wątek: Nie loguje mnie na letty

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13
  1. #11 Odp: Nie loguje mnie na letty 
    ROOT
    Awatar mccn
    Dołączył
    Jan 2007
    Posty
    556
    Podziękował/a
    582 razy
    261 podziękowań za 23 postów
    Siła reputacji
    45
    Zawsze jak jest problem z logowaniem trzeba kasować settings lub go edytować i ustawić LSport np. na 8080 wtedy ruszy...


    Nikt nie może być poddany arbitralnemu ingerowaniu w jego życie prywatne, rodzinne, dom czy korespondencję ani też atakom na jego honor i reputację. Każdy ma prawo do ochrony prawnej przeciwko takiej ingerencji lub zamachom.
    Odpowiedz z cytatem  
     

  2. #12 Odp: Nie loguje mnie na letty 
    Donator Level 2
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    201
    Podziękował/a
    13 razy
    2 podziękowań za 1 Post
    Siła reputacji
    17
    Cytat Zamieszczone przez mccn Zobacz posta
    Zawsze jak jest problem z logowaniem trzeba kasować settings lub go edytować i ustawić LSport np. na 8080 wtedy ruszy...
    W moim przypadku nic to nie pomogło a sprawdzałem i na laptopie i na stacjonarnym i u 2 dostawców internetu. A jeśli chodzi o plik settings to po wykasowani i ponownej próbie uruchomienia letty tworzy się nowy plik settings z jednakowym portem logowania i pobierania ( LSport i FSPort ) 47624. Po edycji na 8080 i zapisaniu pliku settings i ponownej próbie uruchomienia letty plik settings ponownie zawierał wpis 47624 pomimo wcześniejszej edycji ręcznej na LSPort=8080. Dziwne to trochę ale tak było. Teraz już jest dobrze i letty działa.
    Odpowiedz z cytatem  
     

  3. #13 Odp: Nie loguje mnie na letty 
    Legenda MHTeam Awatar Jerychoo
    Dołączył
    Oct 2013
    Posty
    2,693
    Podziękował/a
    104 razy
    12,805 podziękowań za 1,514 postów
    Siła reputacji
    252
    Ajto jest tak jak piszesz, sam sprawdziłem. Przeważnie pomagało zaznaczanie we właściwościach pliku "Tylko do odczytu", aby nie zmieniał się tekst w pliku, ale tutaj nawet to nie pomaga. Tak jakby jedna z tych komend nie była poprawna

    Odpowiedz z cytatem  
     

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów
  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •