Gatunek: inne, FPP, sandbox Producent: Mojang AB Wydawca: Microsoft Game Studios Platforma: X360 Wymagania wiekowe: 7+ Tryb gry: single / multiplayer Premiera: 09 maja 2012 (światowa data premiery)
obecnie brak planów wydania (w Polsce)
09 maja 2012 (Europejska premiera PAL)
09 maja 2012 (premiera w USA NTSC)
Minecraft to stworzona przez studio Mojang AB gra niezależna, wydana pierwotnie w wersji na komputery PC. Gracz kieruje poczynaniami postaci, która w zbudowanym z niewielkich bloków, wirtualnym świecie może praktycznie dowolnie kształtować otoczenie. Twórcy przewidzieli dwa warianty rozgrywki - klasyczny i survivalowy, a także możliwość zabawy w trybie multiplayer.
Opis instalacji znajduję się w paczce z grą.
Nazwa pliku: Minecraft Final Version XBOX360 JTAG.rar Całkowity rozmiar: 117,87 MB
Aby pobrać plik polub nasz fanpage na facebooku lub zaloguj się.
Jeżeli nie masz konta: Szybka Rejestracja
Letty HASHCODE:
(?)
Nie działa? Upewnij się, że masz zaznaczoną opcję "Zintegruj z przeglądarkami" w ustawieniach Letty
Na żadną płytę, niczym. To jest gra arcade, a te dostępne są tylko na RGH/JTAG co jest tu dość wyraźnie zaznaczone. Nie mówię tego dlatego, że mam tą grę bo Minecraft mnie nie interesuje w ogóle, ale to standard który obowiązuje od początku wydawania arcade na jtag/rgh. Przenosisz to na konsolę np. pendrivem mając rgh/jtag kładąc to wcześniej do odpowiedniego folderu. A opis dokładny zdaje się, że jest nawet w paczce o czym pisze w INFO.
Możesz spróbować nagrać to jak demo(oczywiście też musisz mieć RGH/JTAG) na płytę, ale nie daję gwarancji działania - nie słyszałem za wiele o takich przypadkach. Tu jak coś instrukcja: http://www.youtube.com/watch?v=RLjRQv8tbeQ
Ostatnio edytowane przez billu ; 03-10-12 o 22:34Powód: Dodatkowe info
Odp: Minecraft: Xbox 360 Edition [2012][XBOX360][ENG]