Mega Hity w jakości 4K UHD !

Wątek: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31
  1. #11 Odp: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL 
    Donator Awatar Aster1965
    Dołączył
    Aug 2013
    Wiek
    52
    Posty
    2,460
    Podziękował/a
    60 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    31
    przecież @Vipcioo napisał wczoraj że pobrał całość i działa
    Thermaltake LEVEL10 GT Battle Edition , Asus Maximus VIII HERO , i7 67ooK + chłodzenie wodne Kryos , NVidia ASUS GTX 980 Ti Strix , Corsair DDR4 Vengeance 16GB 3000 MHz, ASUS ROG Xonar Phoebus, Edifier S760D , SSD Adata 128GB, Adata 120GB, SanDisc 256GB HDD Seagate ST3000VX000 3TB x 3, LG 27UD58-B 4K, Zasilanie: Corsair 750W, W7 64bit
    Odpowiedz z cytatem  
     

  2. #12 Odp: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL 
    Pierwszak Awatar marc35
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    10
    Podziękował/a
    51 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    10
    Dzięki za zainteresowanie i sprawdzenie , ja już się poddałem Próbowałem dzisiaj na czystym systemie na lapku i oczywiście to samo
    Jedynie co przychodzi mi jeszcze do głowy to to że może admin naszej sieci coś nam poblokował
    Ostatnio edytowane przez marc35 ; 19-11-16 o 16:44
    Odpowiedz z cytatem  
     

  3. #13 Odp: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL 
    Donator Awatar Aster1965
    Dołączył
    Aug 2013
    Wiek
    52
    Posty
    2,460
    Podziękował/a
    60 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    31
    właśnie miałem to napisać, może masz założoną blokadę ograniczającą ilość pobranych danych
    dziwi mnie jednak że u kolegi jest to samo, chyba że korzystacie z tej samej sieci
    Thermaltake LEVEL10 GT Battle Edition , Asus Maximus VIII HERO , i7 67ooK + chłodzenie wodne Kryos , NVidia ASUS GTX 980 Ti Strix , Corsair DDR4 Vengeance 16GB 3000 MHz, ASUS ROG Xonar Phoebus, Edifier S760D , SSD Adata 128GB, Adata 120GB, SanDisc 256GB HDD Seagate ST3000VX000 3TB x 3, LG 27UD58-B 4K, Zasilanie: Corsair 750W, W7 64bit
    Odpowiedz z cytatem  
     

  4. #14 Odp: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL 
    Pierwszak Awatar marc35
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    10
    Podziękował/a
    51 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    10
    Tak sieć jest ta sama , lecz dziwne jet to że jedne pliki idą bez problemu do końca a przy innych połączenie zostaje zerwane i nie ma możliwości wznowienia ,
    zawsze zrywa w tym samym miejscu pobierany plik ... niezależnie od wielkości. Rozumię że admin mógł ograniczyć ilość pobieranych danych , obniżyć prędkość , ale tego co sie dzieje nie rozumie
    Odpowiedz z cytatem  
     

  5. #15 Odp: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL 
    Donator Awatar Aster1965
    Dołączył
    Aug 2013
    Wiek
    52
    Posty
    2,460
    Podziękował/a
    60 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    31
    mam pomysł, zacznij pobieranie pliku, jak zerwie to zamknij Letty bez usuwania pliku, restart kompa , uruchom Letty i wznów pobieranie
    daj znać czy pomogło
    Thermaltake LEVEL10 GT Battle Edition , Asus Maximus VIII HERO , i7 67ooK + chłodzenie wodne Kryos , NVidia ASUS GTX 980 Ti Strix , Corsair DDR4 Vengeance 16GB 3000 MHz, ASUS ROG Xonar Phoebus, Edifier S760D , SSD Adata 128GB, Adata 120GB, SanDisc 256GB HDD Seagate ST3000VX000 3TB x 3, LG 27UD58-B 4K, Zasilanie: Corsair 750W, W7 64bit
    Odpowiedz z cytatem  
     

  6. #16 Odp: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL 
    Pierwszak Awatar marc35
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    10
    Podziękował/a
    51 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    10
    Też tak próbowałem , restart kompa ,restart routera , zmiana folderu Download , pobieranie od nowa ,pobieranie przez przeglądarkę itd itp , wyczerpałem pomysły Przed chwilą testowo zacząłem pobierać jeszcze inny plik ... to samo , przerwało przy 4,66 GB

    Ostatnio edytowane przez marc35 ; 20-11-16 o 11:23
    Odpowiedz z cytatem  
     

  7. #17 Odp: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL 
    Donator Awatar Aster1965
    Dołączył
    Aug 2013
    Wiek
    52
    Posty
    2,460
    Podziękował/a
    60 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    31
    no to masz coś uwalone z netem, dzwoń do operatora sieci
    Thermaltake LEVEL10 GT Battle Edition , Asus Maximus VIII HERO , i7 67ooK + chłodzenie wodne Kryos , NVidia ASUS GTX 980 Ti Strix , Corsair DDR4 Vengeance 16GB 3000 MHz, ASUS ROG Xonar Phoebus, Edifier S760D , SSD Adata 128GB, Adata 120GB, SanDisc 256GB HDD Seagate ST3000VX000 3TB x 3, LG 27UD58-B 4K, Zasilanie: Corsair 750W, W7 64bit
    Odpowiedz z cytatem  
     

  8. #18 Odp: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL 
    Pierwszak Awatar marc35
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    10
    Podziękował/a
    51 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    10
    Dzięki wszystkim za pomoc... żeczywiście zostaje tylko to :-)
    Odpowiedz z cytatem  
     

  9. #19 Odp: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL 
    Pierwszak
    Dołączył
    Feb 2012
    Posty
    21
    Podziękował/a
    73 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    6
    Nie wiem czy to błąd ale ja nie mam takiego pliku "steam_emu.ini" i chyba trzeba w pliku "steam_api" zmienić na "polish" . I Podczas ładowani pierwszej rundki ładuje się prawie do końca i dalej nic, wcześniej wszystko ok, filmik leci i podczas tego ładowania dalej się nie ładuje ma ktoś możliwość wrzucenia swojego zapisu gry? Wydaje mi się że może to też być wina cracka innego na necie nie mogę znaleźć chyba że nie musi to być od reloadet ?
    Ostatnio edytowane przez EENBakkie ; 30-11-16 o 18:32
    Odpowiedz z cytatem  
     

  10. #20 Odp: Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC Multi-PL 
    Moderator


    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    2,306
    Podziękował/a
    220 razy
    2,210 podziękowań za 578 postów
    Siła reputacji
    225
    a wyskakuje jakiś błąd ? coś więcej

    to świeża gra, masz wszystkie sterowniki grafiki direct x i visuall c++ poinswtalowane?
    spełniasz wymagania sprzętowe? dobrze crack zgrałeś, antywirus nie dał ci nic do kwarantanny?
    Odpowiedz z cytatem  
     

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów
  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •